De organisatie van The Breakout en The Great Purge uit Groningen komt met een nieuwe variant van de horror experience. The Breakout – Sinterklaas editie vindt plaats in een verlaten middelbare school.

”De goedheiligman is aangekomen. Alleen heeft Sinterklaas het wel een beetje gehad met de pieten en alle cadeaus. Sinterklaas is veranderd in een ware HORROR Sint. Alle pieten zijn ‘infected’ en Sint heeft dit allemaal veroorzaakt. Het is aan jou om iedereen te redden van de infected pieten. Lukt het jou om Sinterklaas uit te schakelen?”

De Apocalypse Games bestaat uit adventure games met een real life horror experience. Games als The Great Purge en The Breakout bevatten volop spanning en horror elementen.

Tickets voor de Sinterklaas editie van The Breakout zijn binnenkort verkrijgbaar via de website van Apocalypse Games.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

Youtube

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.

Praat mee op Discord!