Darkpark heeft dit jaar maar liefs vijf nominaties gekregen voor de TERPECA’s. Dat zijn de Oscars voor escape rooms wereldwijd. Dit betekent dat escape rooms ‘Stay in the Dark’, ‘The End’, ‘The Honeymoon Hotel’, ‘The Orphanage’ en ‘The Freakshow’ allemaal finalisten zijn. En daarmee is Darkpark het enige bedrijf ter wereld met zoveel nominaties.

TERPECA staat voor Top Escape Rooms Project Enthousiasts’ Choice Awards. Internationale escape room liefhebbers die minimaal 200 kamers hebben gespeeld mogen nomineren. Daardoor is de lijst in een paar jaar tijd de meest betrouwbare lijst van beste escape rooms wereldwijd. Jaarlijks doen er steeds meer juryleden mee van over de hele wereld.

CEO Gijs Geers is trots: ”Na alle ellende van de afgelopen twee jaar en ondanks dat er minder juryleden vanuit het buitenland onze escape rooms konden bezoeken hebben we toch maar mooi die 5 finaleplaatsen in de wacht gesleept. Een kroon op ons werk”.

Elke nominatie betekent dat iemand met minimaal 200 escape room ervaringen die ruimte op te nemen in hun top 20 aller tijden. De 317 kamers met vier of meer nominaties gaan door naar de finale. De winnaars worden op zaterdag 18 december bekendgemaakt.

Naast de escape rooms kunnen liefhebbers ook ‘Home Adventures’ games spelen. Dit zijn bekroonde escape room games om thuis te spelen. Meer informatie over Darkpark is te vinden op de website.

 

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween. Volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

Youtube

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.

Darkpark komt met huiveringwekkende horrorgame voor thuis