Aankomende vrijdag is de start van Horror Zone. Het is inmiddels bekend dat Horror Zone dit jaar plaats vind op de Maple Farm Adventures. Als bezoeker ga je op bezoek in Huckabay. In dit stadje kan je verschillende dingen ontdekken zoals de McFerguson Meat Factory en Mr. Tannen’s County Museum. De nieuwe walkthrough van Horror Zone gaat Forest View County Park heten.

Liefhebbers van Horror Zone zullen wel een Corona QR code moeten laten zien.

”Wij volgen de regels van de overheid die op het moment van het evenement gelden. Door de gemeente zijn wij geclassificeerd als een doorstroomevenement. Dat houd in dat wij voor toegang met de huidige regels de Coronapas moeten controleren”.

Een ticket kost €19,95 en geeft bezoekers toegang tot de 3 Haunted Mazes en Town Square. Het evenement vindt plaats elke vrijdag & zaterdag van 12 tot en met 27 november 2021.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween. Volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

Youtube

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.