Walibi Holland opent vanaf vandaag haar deuren voor de Halloween Spooky Days en de Halloween Fright Nights. Daysee maakt dit jaar weer een terugkeer en maakt haar feest dit jaar weer groots. Dit is wat je allemaal kunt meemaken bij de Halloween Spooky Days.

Nieuw

Dit jaar is er ook voor de jonge monsters genoeg te beleven in Walibi Holland. Buiten de nieuwigheden die Eddie s’ avonds met zich mee brengt komt Daysee ook met wat nieuws; Festival of Freaks en Camp of Curiosities. In het nieuwe Festival of Freaks kun je heel Daysee haar circus ontmoeten. Van koordanseressen tot messenwerpers, ze zijn er allemaal. Alle jonge bezoekers van Walibi Holland zijn welkom in de nieuwe zone en daar krijgen ze ook de kans om Daysee te ontmoeten. Ook kunnen ze haar helpen met het vinden van de monstercode waarmee ze een speciale kist kunnen openen. Aan het einde van je avontuur krijg je zelfs nog een beloning!

In Camp of Curiosities zijn vooral de rariteiten uit Daysee haar freakcircus te vinden. De korte route is gevestigd op de oude plek van Campsite the Sunshine maar de rednecks zijn vervangen door verschillende circusacts die allemaal compleet anders en meeslepend zullen zijn.

Naast Merlins Magic Castle zal ook de nieuwe zone: Ghostly Graveyard te vinden zijn. Op deze begraafplaats lijken wel alle bewoners tot leven te komen…

Scarezones

De drie andere scarezones van vorig jaar keren deze editie weer terug; Nightmares, Tangled Twigs en Pirate’s cove. Deze drie zijn de milde en kindvriendelijke variant van de avondversies met gelijke namen. De verhaallijnen in deze zones zijn meeslepender en vooral gedoeld op het vermaak van kinderen die ook meegenomen worden in de verhalen.

Anti Monster Button

De welbekende anti monster button maakt ook wederom een terugkeer. Zijn alle griezelige wezens in het park je toch iets te spannend? Dan kun je deze button halen vooraan in het park, dan zullen de monsters je tijdens de Spooky Days met rust laten. Let op! Deze button werkt niet in Camp of Curiosities en tijdens de Halloween Fright Nights. Wil je er zeker van zijn dat je niet oog in oog komt met de echte monsters, zorg dan dat je voor 18:00 het park hebt verlaten

De Halloween Spooky Days in Walibi Holland opent haar deuren vanaf 8 oktober en is tot 30 oktober op geselecteerde dagen geopend. Op dagen dat in Walibi ook de Halloween Fright Nights draait, duren de Spooky Days tot 17:00. Op alle reguliere dagen zullen de monsters tot 18:00 in het park aanwezig zijn.

De tickets voor de Spooky Days zijn te bestellen via de website

Lees hier welke hel er losbreekt om 18:00 tijdens de Halloween Fright Nights in Walibi Holland!

Wil je mee praten over de Halloween Spooky Days en andere evenementen ontdekken? Doe dat in onze Discord!