The Horror Zone is terug in 2021. De editie zal echter niet gaan plaatsvinden in Best. De nieuwe locatie is bij de Maple Farm Adventures in Bosschenhoofd. Het thema was tot vandaag nog niet bekend. ScareZone kan als eerste melden wat het verhaal en thema gaat worden.

De afgelopen jaren stond “the Horror Zone” al bekend om hun storytelling. In 2020 won “the Horror Zone” de Scare Award voor ‘Best concept’. Hierdoor zijn de verwachtingen hoog voor deze nieuwe editie op de nieuwe locatie.

Backstory

ScareZone heeft deze backstory van de nieuwe editie ontvangen:

Het kleine stadje Huckabay in de staat Texas lijkt voor de buitenwereld een heel saai plattelandsstadje, maar niets is minder waar. Het kleine dorpje heeft een nare geschiedenis en stevent af op een nog veel gruwelijkere toekomst. De inwoners lokken toeristen naar het State Park voor een uitzonderlijk mooie rondleiding door het bos, waar aan het einde van de tour blijkt dat niet iedereen de rondgang tot een goed einde heeft weten te brengen. Maar er worden gek genoeg nooit lijken gevonden…

Misschien dat een rondleiding door de vleesfabriek van de McFerguson familie voor wat afleiding kan zorgen? Hier helpt de hele familie mee om de slagerij van vers vlees te voorzien. Tijdens deze factory tour krijg je alle kneepjes van het vak te zien. Er zijn alleen geen koeien of varkens in het dorp te vinden…

Op naar de volgende trekpleister van het dorp, het lokale museum. Iedere echte toerist weet dat je hier terecht kunt voor de geschiedenis van de streek en het dorp, of wat echte folk-art. Maar in dit museum staan ook een heel aantal nog vreemdere voorwerpen, waar komt bijvoorbeeld die goed gevulde rugzak vandaan, of die bebloede tent…

Gelukkig heeft iedereen tijd en ruimte om even bij te komen op het dorpsplein en te socializen met de gewone mens, de andere bewoners van Huckabay. Laat jezelf alleen niet te veel verleiden door de plaatselijke specialiteiten en kijk goed of die horloge die je van oom Tom koopt wel echt is…

De backstory lijkt perfect te passen bij de nieuwe locatie. Hoe gaat de uitwerking verder zijn? En welke spookhuizen zullen we gaan zien tijdens deze editie van “the Horror Zone”? Dat is nog even afwachten. Blijf ScareZone volgen en ontdek de antwoorden op deze vragen als eerste.

Date en tickets

Het evenement vindt plaats elke vrijdag & zaterdag van 12 tot en met 27 november 2021. De ticketverkoop is vandaag gestart. Koop nu via de website voor €14,95 jouw Early Bird tickets. (Kassaprijs €22,95)

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.

Horror Zone is terug en dit is de locatie!