Het is voorlopig einde oefening voor de horror events die normaal gesproken in de avond draaien. Evenementen zijn vanaf morgen alleen nog toegestaan van 06:00 tot 18:00 uur. Dat heeft premier Mark Rutte vanavond gecommuniceerd tijdens de persconferentie.

Betekent dit dat Scare Me vanavond al zijn laatste avond heeft? Oorspronkelijk was het de bedoeling dat het horror event morgenavond ging draaien. Scare Me communiceerde eerder vandaag al het volgende op de website: ”Mensen die voor zaterdag 13 november tickets hebben mogen vrijdag avond 12 november gewoon komen. Mochten we in lockdown gaan worden de mensen met tickets van de 13e geïnformeerd via mail de eerste week na de 13e”.

Update: Inmiddels heeft Scare Me gereageerd en laat weten morgenavond gewoon open te kunnen. De bar zal om 20:00 uur sluiten.

Voor Horror Zone zal het nieuws extra hard aankomen. Het evenement zal vanavond zijn eerste en gelijk ook zijn laatste avond hebben. Het event zou eigenlijk de 3 aankomende weekenden gaan draaien. Ook dit zal niet meer in de avond door kunnen gaan. Het is nog onbekend wat de organisatie nu verder gaat doen.

 

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween. Volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

Youtube

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.

Praat mee op Discord!