Walibi Belgium vierde van 16 oktober tot en met 7 november Halloween. Het park pakte uit met 3 nieuwe scare zones. In Last Shelter betraden durfals een door bloeddorstige zombies overrompeld legerkamp. In Psycho Circus zaten killer-clowns bezoekers op de hielen. Rebellion Land bestond uit een bende die het park had ingenomen en zich vestigde in deze zone.

Nu zit Halloween 2021 erop voor Walibi Belgium. Het park heeft inmiddels de officiële aftermovie gepubliceerd.

“Het was een kort seizoen maar gelukkig hebben we het met jullie kunnen afsluiten. We willen jullie allemaal ontzettend hard bedanken voor de steun en ook voor die mooie, soms ook ontroerende momenten die we dit jaar samen hebben beleefd”.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween. Volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

Youtube

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.

Praat mee op Discord!