Big Brother NL/BE 2021 blijkt een enorm succes geweest te zijn want het reality programma komt ook in 2022 terug met een ‘verbeterd’ seizoen. Een nieuw huis, nieuwe bewoners en nieuwe challenges moeten zorgen voor een bloedstollend programma. Kun jij nou geen genoeg krijgen van Big Brother of zie jij liever nog intensere challenges? Lees dan deze review over Funhouse!

Funhouse is een film gemaakt in een Big Brother achtige setting. 7 ‘mislukte’ celebrities strijden om een hoofdprijs van 5 miljoen dollar. Ze worden samen in een huis geplaatst waar overal verborgen camera’s zitten. 24/7 is er een livestream vanuit het huis waarbij kijkers kunnen stemmen op hun favoriete bewoners.

Hoe de sfeer in het huis in het begin enorm gezellig is met de juiste hoeveelheid drank, seks en rivaliteit, draait dat op een gegeven moment toch 180 graden om als de eerste challenge is geweest tussen de minst favoriete bewoners. Alleen de winnaar zal het huis verlaten.

Funhouse is een film uit 2019 is geproduceerd door het Zweedse Ti Bonny Productions en bevat de juiste hoeveelheid spanning en gore. Geen detail wordt overgeslagen van de bloederige scene’s en dat maakt dat deze film voor een echte slasher liefhebber enorm lekker wegkijkt.

Funhouse is nu te streamen op Amazon Prime.

 

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze categorie ‘Extra’.

Volg ons op de social media kanalen en mis niets meer over horror en Halloween:

Discord

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube