Battle Of The Mutants is een nieuwe experience dat in handen is van Horror-Life Productions. ScareZone kon dinsdag 12 april al de eerste teaser naar buiten brengen van deze unieke experience. Inmiddels is er ook een tweede teaser.

”Starworld heeft de camerabeelden goed in de gaten gehouden afgelopen dagen. Tijdens de vaste cameracontrole kwamen ze wederom iets raars tegen. Het lijkt dezelfde man te zijn in dezelfde ruimte, maar nu is er een tweede persoon te zien. Starworld schijnt bezig te zijn om maatregelen te nemen. Ze gaan een gespecialiseerde organisatie vragen om hun te helpen. Meer info vanuit Starworld komt later”.

Het verhaal gaat over een experimenterende Professor Brummelhuis die een nieuw soort mens wilt creëren. De ”Force Elite” is ingeschakeld om Brummelhuis te stoppen voor het te laat is. Ze vragen dappere bezoekers om te helpen met deze strijd tegen Brummelhuis en de mutants. Maar of de Force Elite op tijd is….

De data en openingstijden zullen binnenkort naar buiten worden gebracht. Battle Of The Mutants zal in omgeving Twente gaan plaatsvinden.

 

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.