Walibi Holland komt dit jaar met een nieuwe haunted house voor de Halloween Fright Nights. Het nieuwe huis komt op de plek waar voorheen VR attractie Neurogen heeft gestaan.

Directrice Mascha Taminiau spreekt op de interne personeelspagina van Walibi Holland over ”een pittige en grensverleggende ervaring”. Waar het verhaal van de nieuwe haunted house precies over gaat en wat het thema zal zijn is nog niet bekend. Het gebouw grenst aan het dit jaar vernieuwde themagebied Zero Zone.

Halloween Fright Nights 2022

De Halloween Fright Nights vinden dit jaar op 12 dagen plaats. Walibi Holland introduceert voor het aankomende jaar een nieuw abonnement. Eerder konden bezoekers met een Walibi abonnement het hele jaar door genieten van de attracties en evenementen zoals Halloween Fright Nights. Dat is voor aankomend jaar net even anders. Voor bezoekers die twee bezoeken aan het populaire horror evenement te weinig vinden, is er een Halloween Fright Nights Plus abonnement. Hiermee kan het horror evenement onbeperkt bezocht worden. De prijs voor dit abonnement kost €102,50 per persoon en kan hier besteld worden.

 

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.