De voorbereidingen voor het nieuwe halloweenevenement zijn weer gestart in Walibi Belgium. Het Waverse attractiepark wil bezoekers angstaanjagende avonden bezorgen en heeft daarbij jouw hulp nodig. Zo zoekt het park 300 figuranten. Daarnaast hebben zij ook kostuumontwerpers en make-upartiesten nodig.

Om deel te nemen aan het halloweenteam dien je 16 jaar of ouder te zijn. Het is belangrijk dat je op 8, 9, 15 en 16 oktober + 22 oktober tot en met 6 november beschikbaar bent.

Als figurant zullen u één of meerdere rollen worden toegekend en zal u zich moeten inleven in één of meerdere Halloweenpersonage om onze bezoekers in het park en in de spookhuizen te animeren. 

In samenwerking met de projectleiders van Halloween 2022 leef je je volledig in in je rol om zo de bezoekers te animeren en de grootste schrik van hun leven te bezorgen.

Geef je op als figurant, make-upartiest of kostuumontwerper voor Walibi via de officiële website

Vorig jaar pakte Walibi uit met 3 nieuwe scare zones: Last Shelter, Psycho Circus en Rebellion Land. Bekijk de aftermovie 2021.

Walibi Holland

De Halloween Fright Nights staat dit jaar voor 12 dagen op de kalender. Dat is van 8 tot en met 30 oktober op geselecteerde avonden.