Heb je altijd al een keer achter de schermen willen zijn bij Traumatica in Europa-Park? Dan is dit je kans! Onze collega’s van ScareTOUR uit het Verenigd Koninkrijk organiseren dit jaar hun Aftershock bij Traumatica.

ScareTOUR organiseert jaarlijks de conferentie ScareCON in Engeland. Dit is de grote broer van onze Nederlandse Scare Event. ScareCON AfterShock wordt jaarlijks aan het einde van het halloweenseizoen georganiseerd door ScareTOUR. Aftershock geeft fans en organisatoren de kans om nog een keer samen te komen bij een evenement. Afgelopen jaar was dit in Thorpe Park. Dit jaar hebben ze gekozen voor Traumatica van Europa-Park in het zuidwesten van Duitsland.

Aftershock 2022

ScareCON AfterShock wordt dit jaar op 5 november 2022 gehouden. Traumatica heeft zowel in Engeland als bij ons in Nederland meerdere prijzen gewonnen voor ‘Best European Event’. Het programma bestaat onder andere uit 5 spookhuizen, live entertainment en een Engelstalige tour achter de schermen bij Traumatica. Het hele programma van deze dag is nog niet bekend maar zal naast de tour ook bestaan uit gereserveerde plaatsen bij de show en meer. De details volgen later.

Prijs

De prijs van AfterShock is 10 pond extra bovenop je normale Traumatica (43 euro) & Vampire Club ticket (7 euro). Op dit moment is dat ongeveer 11,50 euro. Voor deze kleine upcharge krijg je toegang tot alle onderdelen van het programma en wordt je ticket geüpgrade naar een ShoxterPas. Hiermee kan je 5 attracties doen zonder te wachten.

Praktische informatie

Iedereen kan mee naar deze ScareCON AfterShock. Je moet voor het boeken wel een paar stappen volgen. Het handigste is om een creditcard te hebben voor het boeken. Of een PayPall acount waar jij je betaalrekening aan hebt gekoppeld.

  • Bestel je Traumatica Event-Ticket + Vampire Club voor 5 november 2022 op de website van Traumatica (50 euro totaal)
  • Bestel je ScareCON Aftershock ticket via ScareCON

Meer informatie over ScareCON AfterShock 2022 vind je op de pagina van ScareCON. Ben jij er ook bij? Misschien zien we je dan daar.