Het grootste castingbureau van Nederland is op zoek naar ervaren scare actors voor een serie. Blue Circle Casting verschillende rollen beschikbaar waarvan er een de omschrijving heeft ‘acteur die de bezoekers de stuipen op het lijf kan jagen’. Afhankelijk van de rol krijgen de scare actors een vergoeding van 500 euro per dag.

Het castingbureau spreekt over een grote en kleine rol. Scare actors tussen de 20 en 55 jaar met ervaring kunnen zich opgeven. Aanmelden voor de rol doe je eenvoudig via Blue Circle Casting.

Datum en locatie

Woensdag 13 juli (13:00-17:00 uur)

Donderdag 14 juli (11:30-21:30 uur)

Omgeving Hoofddorp

Het castingbureau doet meer dan alleen scare actors casten. Zij verzorgen voor veel producties de casting en selectie van kandidaten. Ze richten zich niet alleen op eigen producties. Andere partijen doen ook regelmatig beroep op hun. Blue Circle Casting heeft onder andere de casting verzorgd voor: Heel Holland Bakt, Ex on the Beach: Double Dutch, 5 Tegen 5, The Masked Singer, Holland’s Got Talent, Everybody Dance Now en Idols.

Bekijk meer van dit soort vacatures onder het kopje ‘Audities’.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.