Vorig jaar presenteerde The Horror Experience al hun eerste horrorevenement in Joure. Dit jaar keren ze terug naar het sportcomplex waar Kapitein van der Decken vorig jaar de gasten de stuipen op het lijf jaagde. Een nieuw thema en een nieuwe trailer onthullen dat de nieuwe experience om duisternis zal spelen.

Voor het 2e jaar op rij zet The Horror Experience weer een nieuw event neer in sportcomplex SwimFun in Joure. Dit jaar is het thema: Lost In The Darkness. Er is nog weinig bekend over de aankomende editie maar een nieuwe trailer is wel al naar buiten gebracht.

Lost In The Darkness zal draaien op 21, 22 en 23 oktober 2022. De trailer verwijst naar de website van SwimFun om kaartjes te kunnen kopen maar de pagina voor dit jaar lijkt nog niet actief te zijn.

De nieuwe trailer toont 2 tieners die in een donker bos op zoek zijn naar bereik op hun telefoon. Een van hen loopt tegen een lijk aan wat op de grond ligt en plots duiken uit de duisternis verschillende creatures op die de jonge bosbezoekers de stuipen op t lijf jaagt.

Zie hieronder de trailer van Lost In The Darkness.

Trailer – The Horror Experience: Lost In The Darkness

Wil je graag mee doen met The Horror Experience? Lees hier naar wie ze op zoek zijn en hoe jij kan solliciteren!

Praat mee en mis niets meer over horror en halloween via onze Discord.