Aankomend weekend sluit Spookslot voorgoed. De Efteling maakt van deze gelegenheid gebruik om de iconische attractie nog eens extra in het zonnetje te zetten. Eerder bracht het park al een video uit waarin de volledige show tot in de eeuwigheid is te zien. Vandaag laat het Sprookjespark om 16:00 uur een video in premiere gaan waarbij er een kijkje wordt gegeven achter de schermen bij het Spookslot.

Drie makers van het Spookslot nemen de kijkers mee achter de schermen en samen halen zij herinneringen op en vertellen daarbij anekdotes. Hoe is het slot 44 jaar geleden gemaakt en zou alles nog steeds werken zoals de makers het vroeger bedacht hadden?

Bekijk de premier vanaf 16:00 uur:

Exclusieve boek en pin

Op maandag 29 augustus startte de verkoop van het boek ‘Spookslot – 44 jaar te gast bij de geesten’ en de exclusieve pin. De vraag naar deze merchandise was zo groot dat er een enorme rij voor het verkooppunt ‘De Witte Walvis’ kwam te staan. Het boek raakte dezelfde dag nog uitverkocht.

Efteling Spooknacht

In de nacht van zaterdag 3 september op zondag 4 september organiseert het park ‘Efteling Spooknacht‘. De winnaars van een eerdere winactie zijn door het park uitgenodigd om midden in de nacht een wandeling te maken door een deel van het park en het Spookslot voor een laatste keer te kunnen bezoeken.

Het park gaat de Spooknacht livestreamen via TikTok vanaf 00:15 uur en Instagram vanaf ongeveer 01:15 uur!

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.