Op zondag 4 september is de iconische attractie Spookslot voor het laatst te zien in de Efteling. De attractie uit 1978 maakt plaats voor een nieuw themagebied inclusief nieuwe attractie. Het Sprookjespark wilt naast een exclusieve pin en boek het slot ook op een andere manier vereeuwigen.

Op Youtube is nu een video verschenen waarin de volledige show is te zien inclusief wachtruimte.

Kijk en geniet mee; Spookslot zoals je het nooit eerder zag

Al decennialang jaagt het Spookslot in de Efteling jong en oud de stuipen op het lijf. Ontdek in deze bijzondere walkthrough nieuwe perspectieven van dit griezelige spektakel! 😍 De Efteling neemt op 4 september afscheid van het Spookslot, maar hier op het Efteling YouTube kanaal kun je deze iconische Efteling attractie tot in de eeuwigheid bezoeken. Luister naar het spannende verhaal, geniet van het prachtige muziekstuk Danse Macabre, en aanschouw het griezelige spektakel van duistere figuren!

Boek en pin

Het boek ‘Spookslot – 44 jaar te gast bij de geesten’ bestaat uit 56 pagina’s en is 27×27 cm groot. Dit afscheidsboek bestaat uit informatie, schetsen en foto’s van het Spookslot. Vanaf 29 augustus start de verkoop bij de voormalige verkooplocatie ‘De Witte Walvis’ achter het Spookslot. De prijs bedraagt €25,-, het boek heeft een oplage van 2500 stuks en bezoekers kunnen maximaal 3 boeken per aankoop meenemen.

De speciale Spookslot-pin (EPP 445) kost €7,-. Deze glow-in-the-dark pin van het Spookslot is van maandag 29 augustus tot en met zondag 4 september verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt.

Abonnementhouders van de Efteling krijgen 5% korting.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.