Halloween is, vanzelfsprekend, de favoriete tijd van het jaar voor de Amsterdam Dungeon. Ook dit jaar staat dit extra lang in het teken van deze gruwelijke feestdag. Dat kan maar één ding betekenen: meer angst, spanning en lachbuien dan ooit tevoren! Om een nog spannendere beleving te hebben, kan je tijdens de speciale openingsuren gaan.

Ze verklappen nog niet te veel, maar wat we weten beloofd al spannend te worden. Er zijn verlengde openingsuren, dus meer kans om zelf op de brandstapel te eindigen. De acteurs doen nog meer hun best om je te laten schreeuwen. Als laatste zal er ook nog een speciale extra enge show zijn, die enkel te zien is tijdens Home of Halloween dagen. 

Ook zijn tot en met 8 oktober de Dungeon Lates te bezoeken. Tijdens dit evenement betreed je de duistere krochten van Amsterdam en beleef je de Dungeon met een rauw randje. De bloedraad heeft een pittige zaak klaar staan, en daar lusten de honden geen brood van. Jou lusten ze wel, dus kijk uit dat ze je niet te pakken krijgen tijdens je bezoek aan dit donkere Amsterdam. Als je het overleeft, krijg je ook nog een borrel en krokantje. 

DATA EN TICKETS

Home of Halloween vindt plaats van donderdag 6 tot en met maandag 31 oktober. De extra openingsuren zijn op 29 oktober tot 00:00 en op 31 oktober tot 20:00. Dungeon Lates zijn te bezoeken op alle zaterdagen tot en met 8 oktober. Let op: Lates kan je alleen bezoeken als je 18+ bent! Tickets kosten dit jaar € 26,50. Tijdens de Lates betaal je dan weer € 32,50.

Meer informatie en tickets zijn te vinden op https://www.thedungeons.com/amsterdam/