Dit jaar wordt Halloween in Bobbejaanland nog uitgebreider dan tevoren. Het seizoen start dit jaar een week vroeger en duurt nog een week langer. Ook pakken ze uit met maar liefst zeven spookhuizen – waaronder drie nieuwe ervaringen. 

Wie dit najaar komt griezelen in het plezantste land zal niet weten waar te beginnen. Er werden twee extra spookhuizen aan het aanbod toegevoegd en één van de bestaande huizen steekt in een nieuw jasje. “De thema’s zijn zeer uiteenlopend en het schrikniveau is eveneens verschillend. Er is voor de brede doelgroep iets nieuws toegevoegd.” Daarnaast wordt ook de lengte van de halloweenperiode fors uitgebreid. 

Nieuw – Monastery

Heb je behoefte aan een moment van bezinning? Dan is ‘Monastery’ iets voor jou. Dit eeuwenoude klooster organiseert een retraite voor zij die willen ontsnappen aan de drukte van de buitenwereld. Het aantal plaatsen is beperkt en de toelatingsvoorwaarden zijn uitermate streng. Eens binnen, ontdek je wat een ultieme bezinning écht inhoudt. Hoog tijd om je zondes onder ogen te zien…

Nieuw – CORP. Pest Control

Na de dramatische ontsnapping van de Corpus Rabidi, kiest het team van CORP. voor een volledig nieuwe richting. Hun huidige focus? Ongediertebestrijding. Hun wapen? Een huisgemaakte pesticide met nooit eerder geziene resultaten. CORP. Pest Control nodigt je uit voor een bezoek op hun bedrijfsterrein. Ben je klaar voor een rondleiding die je nooit zal vergeten?

Nieuw – Alice in Horrorland

Dit najaar zit het bekende sprookje van Alice in Wonderland in een huiveringwekkend jasje. Welkom bij Alice in Horrorland: een psychedelisch avontuur vol dingen die je niet voor mogelijk waant. Maak de bekende keuzes en tuimel in onbekende gevolgen: val van het ene verhaal in het andere, twist je in gekke bochten en probeer je draai te vinden in een bizarre fantasiewereld waar niets is wat het lijkt.

“Monastery en CORP. hebben we met de Leisure Expert Group gebouwd. Ze maken en bedenken wereldwijd horrorhuizen. We zijn trots dat hun expertise ook hier letterlijk opnieuw voelbaar zal zijn. Alice in Horrorland wordt op twee verdiepingen gebouwd in Kinderland en is het grootste spookhuis ooit in het park.”

Daarnaast werden ook de huidige verhaallijnen en de aankleding van de andere spookhuizen onder de loep genomen. 

DATA

8, 9, 15, 16, 22, 23, 26, 27 en 28 oktober + 12 en 13 november : 10:00 – 17:00

30 oktober + 1, 3 en 6 november : 10:00 – 18:00

29 en 31 oktober + 2, 4 en 5 november : 10:00 – 21:00

TICKETS

Entree tickets – € 29,9 – € 34,9

Sonar – € 5

Yummy – € 6

Bazaar Bizarre – € 6

Texas Butcher – € 7

CORP. Pest Control – €8

Monastery – € 8

Alice in Horrorland – € 8

Een Horror Pass kost € 45 en geeft eenmalig toegang tot alle spookhuizen met versnelde toegang. Een standaard combiticket kost € 10, dan kies je twee huizen uit Yummy, Sonar, Bazaar Bizarre en Texas Butcher. Als laatste kost een premium combiticket € 20, je hebt dan toegang tot drie huizen en de keuze uit alle spookhuizen.

Tickets en het volledige programma zijn terug te vinden op halloween.bobbejaanland.be