De dagen worden korter, het koelt sterk af en de bladeren aan de bomen krijgen stilletjes aan hun intense herfstkleuren… Dat kan maar één ding betekenen: we staan aan de vooravond van de engste periode van het jaar! Deze herfst pakt het park uit met twee wervelende nieuwigheden en zal het over maar liefst twee volledige openingsweken verspreid zijn. Het ijzingwekkende gegil zal nog intenser klinken tijdens de zeven avondopeningen tot tien uur.

Vorig jaar trotseerden dappere bezoekers de kronkelige paadjes van ‘Lost Forest’, een spookbos waar zelfs de grootste durfals voor terugdeinsden. Met het nieuwe spookhuis ‘The Forgotten’ duikt Walibi nog een tikje verder de duisternis van het bos in. Misschien zelfs te ver? Nietsvermoedende bezoekers zullen door hun nieuwsgierigheid worden meegesleept tot bij de bron van het kwaad! Zullen ze op het nippertje ontkomen, of behoren ze voor altijd tot ‘De Vergetenen’?

Daarnaast verwelkomt het Tiki-Theater dit najaar een verse halloweenshow! In ‘The Freaks’ ​ wisselen acrobatische stunts en meeslepende livemuziek met een heus rock-’n-rollgehalte zich in sneltempo af. Een bruisende halloweenspecial voor het hele gezin.

ENJOY THE DAY, FEAR THE NIGHT

Al meer dan 20 jaar staat Halloween in Walibi Belgium bekend om zijn aanbod. Deze herfst jagen drie scarezones (Rebellion Land, Last Shelter & Psycho Circus), vier helse spookhuizen, een wervelende halloweenshow én twee verrassende halloweenervaringen (The Bar’hell & Freaky Pizza Buffet) je de stuipen op het lijf. Ook komen Nagulai, The curse of Amun, Mine Blast en Dracula 4D terug. Naast al dit engs beleven ook gezinnen met kinderen een griezelig gezellige Halloween in Walibi. Overdag kunnen ze terecht in de ‘Happy Halloween’-zone, kijken ze betoverd naar goocheltrucs in de ‘Magic Show’

DATA EN TICKETS

De Halloween-dagen zijn van 22 oktober t.e.m. 6 november. De zeven avondopeningen vinden plaats op 22, 29, 30 en 31 oktober & 1, 4 en 5 november 2022. 

Entree tickets kosten tussen de tussen €45 en €50 voor volwassenen & tussen €40 en €45 voor kinderen. Avondopeningen zijn zo’n €3 duurder (€5 op 31 oktober en 1 november.) 

The Forgotten: €6 euro (€8 tijdens de avondopeningen)

Nagulai: €6 (€7 tijdens de avondopeningen)

The curse of Amun: €6 (€7 tijdens de avondopeningen)

Bar’Hell: €5 (€6 tijdens de avondopeningen)

Mine Blast: gratis