Binnenkort is het dan eindelijk zo ver. ‘Insidious: The Red Door’ draait vanaf 6 juli in de Nederlandse bioscopen en herintroduceert de Lamber-familie met de originele cast: Patrick Wilson, Ty Simpkins, Rose Byrne en Andrew Astor.

De aankomende film is alweer het vijfde deel uit de franchise. Sony Pictures heeft een trailer uitgebracht en omschrijft dit als volgt:

Om hun demonen voor eens en voor altijd tot rust te brengen, moeten Josh (Patrick Wilson) en Dalton (Ty Simpkins) dieper dan ooit tevoren in ‘The Further’ wanen en geconfronteerd worden met het duistere verleden van hun familie. Snel komen ze erachter dat er in de voorbijgaande jaren een groot aantal nieuwe en meest gruwelijke verschrikkingen achter de rode deur verscholen zijn.”

Het kwaad valt deze keer letterlijk met de deur in huis. Of beter gezegd, in de bioscopen vanaf 6 juli. Durf jij het aan?

Bekijk de trailer van Insidious: The Red Door:

Goed nieuws voor alle liefhebbers van de franchise. Er komt een spin-off met de titel ‘Thread: An Insidious Tale’. Een stel komt in aanraking met duistere krachten. Als gevolg moeten zij terug in de tijd reizen om hun dochter te redden met alle gevolgen van dien.

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze categorie ‘Extra’.

Kan je niet genoeg krijgen van de nieuwe attractie of andere spannende attracties en events? Praat en lees dan zeker mee in onze Scare Discord Server.