Turf Aalsmeer komt met een speciale horror versie van de belevingen ‘Fort K’ en ‘Gold Creek’ op elke derde vrijdag van de maand. Op deze avonden zijn de spellen vervloekt: De lichten zijn grotendeels uit en er spookt iets op locatie… Kun jij met jouw team het verdwenen goud uit Gold Creek veiligstellen terwijl de oud bewoners die al 120 jaar dood zijn dat proberen te voorkomen? Of weet jij op het 117 jaar oude Fort de Kwakel uit handen te blijven van de boze soldaat die daar elke avond rondspookt terwijl je probeert het fort binnen te dringen?

Na een succesvolle Halloween-trial run heeft de organisatie besloten 2 van hun escape rooms elke maand als horror-escape aan te bieden. Bezoekers moeten wel een beetje sterk in hun schoenen staan, want er is weinig licht en veel geluid.

Fort K

Het geheimzinnige genootschap ‘Activae Aqua Alsmare’ heeft Fort de Kwakel gekraakt om onderzoek te doen naar het bijzondere water dat eronder ligt opgeslagen. Ga in een team van maximaal 8 personen de uitdaging aan om het fort binnen te dringen en meer over dit genootschap te weten te komen. Lukt het jullie om binnen 80 minuten het genootschap te infiltreren? Al spelende leer je over de functie van het fort, over de Stelling van Amsterdam en over de kracht en het nut van water. Het eerste deel (5-15 minuten) vindt buiten het Fort plaats, de rest is binnen. Op het Fort zijn diverse drank- en eetarrangementen mogelijk.

Kosten: € 130,- per team, spelduur maximaal 80 minuten, inclusief introductie en afsluiting ruim anderhalf uur.

Gold Creek

Bezoek het verlaten goudzoekersdorpje ‘Gold Creek’ met 2 of 3 teams van maximaal 5 personen per team. Hierin is het jullie taak ervoor te zorgen dat jouw team binnen 70 minuten zoveel mogelijk goud bij elkaar sprokkelt. Ontsnap, puzzel, zoek en pak goud af met jullie laserguns: een uniek competitief spel tegen een setting uit het Wilde Westen van meer dan 100 jaar geleden. Kosten: € 29,- per persoon, spelduur: 70 minuten. NB: Hoewel je ook met 4 of 5 personen kunt komen, betaal je altijd voor minimaal 6 personen. Inclusief introductie en afsluiting zijn jullie ongeveer 2 uur bij ons binnen.

Wil je met meer dan 15 personen Gold Creek spelen? Dat kan ook! Dan speel je in 2 sessies waarbij we het spel inkorten van 70 naar 60 minuten, en je nog maar € 27,- p.p. betaalt. Voor de wachtende helft van de groep bieden we diverse tijdverdrijven zoals een pubquiz, rondvaart, borrel en meer.

Data en tickets Turf Aalsmeer

De horror-escapes zijn online te boeken voor elke derde vrijdag van de maand. De escape rooms zijn voorzien van acteurs en daarom is er een toeslag op de normale prijs. Gold Creek is te boeken om 19:00 en 21:30 uur, Fort K om 18:15, 20:00 en 21:45 uur. Geïnteresseerden kunnen in het systeem tot uiterlijk 48 uur van tevoren boeken. Op het moment van schrijven is het mogelijk tot 15 maart 2024 te boeken.

Krijg je niet genoeg van al het scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 750 leden.