Nederlands eerste podcast over de scare- en halloweenindustrie is weer terug. ScarePod heeft een zomerstop gehad maar is sinds vandaag, 13 augustus om 13:13 uur, weer terug. Aflevering 45 staat online en host Dennis van Breukelen blikt samen met Beau, Brigitte en Davy van Scare Network terug op het afgelopen jaar. Een meerokende scare actor, een fantastische accommodatie en een van de ‘beste’ scares ooit, alles komt voorbij.

Er is het afgelopen jaar een hoop gebeurt. Wat waren de opmerkelijkste momenten? Welk event sprong er echt uit en welke stelde teleur. In deze aflevering van ScarePod wordt er ook aandacht besteed aan de events die dit voorjaar plaatsvonden, waaronder het Scare Event en Fright Factory. Daarnaast komen ook het Engelse ScareCON en Amsterdam Dungeon voorbij.

ScarePod luister je via jouw favoriete podcast-app of via de eigen website.

Heb je nu even niets te doen? Beluister aflevering 45 dan gelijk hieronder:

Halloween is al jaren aan het groeien in Nederland. Veel mensen weten niet wat er achter de schermen gebeurt bij evenementen. ScarePod zal een ‘kijkje’ in de keuken geven.

Wat waren jouw hoogtepunten van afgelopen jaar en waar kijk je het meest naar uit voor het aankomende seizoen? Laat een voicebericht achter via 06-47648666 en wie weet ben je straks te horen in de volgende aflevering. Keep it scary!

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Meld je aan, praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons groeien richting de 600 leden.