Nog even en dan pakken donkere wolken zich samen boven het Duitse dorpje Rust. Van 27 september tot en met 11 november komen bezoekers tijdens Traumatica oog in oog te staan met hun ergste nachtmerries door middel van 7 experiences. Het event had de eerste 6 experiences al bekend gemaakt maar inmiddels heeft de laatste zich aan het rijtje toegevoegd. Daarnaast is de Festival of Fear 2023 trailer ook al naar buiten gebracht.

Laten we eerst eens beginnen met de experiences. Net als vorig jaar kunnen bezoekers de longen uit hun lijf schreeuwen in Grim’s Funhouse, Skin Deep, Tarot House, Wax Museum en Petting Zoo. Nieuw dit jaar is Last Stand waar bezoekers een wapen moeten pakken en zich moeten aansluiten bij het laatste verzet. De nieuwste experience die onlangs naar buiten is gebracht heet Unknown. Wat bezoekers hier kunnen verwachten is nog niet duidelijk. De omschrijving laat ook nog niets los over de nieuwe experience: ‘Er is maar één manier om erachter te komen wat er achter het onbekende zit: ga naar binnen!’.

Naast de 2 nieuwe experiences heeft Traumatica onlangs ook Eden Manor geïntroduceerd. Dit gaat een ongekende en verfijnde nachtelijke ervaring worden vol met theatrale, interactieve en virtuele ontdekkingen. De manor opent haar deuren op elke vrijdag, zaterdag en op Halloween.

Trailer Traumatica

Nu alle experiences bekend zijn gemaakt is het tijd voor de officiële trailer van Traumatica: Festival of Fear. De omschrijving onder de trailer luidt als volgt:

Horrorfilms kijken is één ding. Maar er middenin zitten? Dat durven maar weinigen. Het meermaals bekroonde horrorspektakel “TRAUMATICA – Festival of Fear” drijft zelfs de meest hardgekookte mensen tot het uiterste.

Bekijk de trailer:

Prijzen

Er is keuze uit verschillende soorten tickets. Een event ticket geeft bezoekers toegang tot het event en alle experiences. Daarnaast is er ook de keuze uit een Shoxterpass. Met dit ticket krijgen bezoekers versnelt toegang. Dit systeem is redelijk vergelijkbaar met de R.I.P. Pass tijdens de Halloween Fright Nights.

Tickets zijn er vanaf €41,- en kunnen besteld worden via de website van het event.

Benieuwd naar een evenement bij jou in de buurt? Bekijk onze pagina met locaties.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Discord server.