Het speciale evenement Disney Halloween Parties zal dit jaar niet doorgaan. In tegenstelling tot vorig jaar organiseert Disneyland Paris deze keer geen aparte avondopenstelling. Wat hier precies de reden van is, dat maakt het resort vooralsnog niet bekend. Opmerkelijk is wel dat er op 31 oktober langere openingtijden zijn met extra magische ervaringen en speciale momenten. En niet geheel onbelangrijk, voor deze avond is geen losse ticket nodig. Iets wat vorig jaar nog wel zo was.

Bezoekers die een ticket voor deze dag weten te scoren, kunnen dus een stuk langer in het park blijven. Wat er precies aan entertainment uit de kast wordt getrokken is nog niet bekend. Het belooft hoe dan ook een bijzondere avond te worden.

Andere Halloween activiteiten gaan wel door. Bezoekers kunnen dus gewoon het spannende en gezellige Disney Halloween Festival bezoeken. Van 1 oktober tot en met 5 november 2023 zijn er speciale shows, parades en characters te ontdekken. Het park is daarnaast ook weer feestelijk aangekleed.

Kan je niet genoeg krijgen van Halloween of andere spannende attracties en events? Praat en lees dan zeker mee in onze Scare Network Discord Server.