Attractiepark Toverland staat vanaf zaterdag 7 oktober 2023 in het teken van Halloween, met overdag zestien familievriendelijke Halloween Days en in de avonduren dertien huiveringwekkende Halloween Nights. Tijdens de Halloween Days geniet het hele gezin van twee spannende familieshows en vijf bijzondere halloweenbelevingen. Nieuw dit jaar is de indoorbeleving Magic Forest.

In het bijzondere bos Magic Forest gaan bezoekers op ontdekkingstocht naar een magische linde. Overal is wel weer iets nieuws te ontdekken, dus bezoekers moeten vooral hun ogen en oren goed openen. Misschien komen er wel magische figuren voorbij.

Tijdens de speciale show ‘Toos & Morrel gaan griezelen’ maken Toos Toverhoed en Morrel er een griezelfeestje van. Ook Dr. Fool is weer van de partij om de angsten van de jongste bezoekers te testen. Tot slot mag een bezoek aan de Pumpkin Farm niet ontbreken, waar dit jaar maar liefst 40.000 pompoenen te bewonderen zijn: meer dan ooit. 

Halloween Night

Inmiddels heeft Toverland ook alle prijzen en experiences voor de Halloween Nights bekendgemaakt. Naast de bekende zones en huizen pakt het park dit jaar ook uit met een groot nieuw spookhuis genaamd ‘Now You’re Mine’. De prijzen variëren tussen de €5,- en €9,50,-. Daarnaast kunnen bezoekers ook weer gebruik maken van de Fear Pass.

Praktische informatie

De Halloween Nights vinden plaats op 7 oktober, 14 tot en met 16 oktober, 18 tot en met 22 oktober, 27 tot en met 29 oktober en 4 november. Tijdens de Halloween Nights is Toverland geopend tot 23:00 uur, met om 22:45 uur een afsluitende vuurwerkshow. Ook zijn alle attracties geopend. Bezoekers kunnen genieten van de Halloween Days op 7 en 8 oktober, 14 tot en met 22 oktober, 27 tot en met 29 oktober en 4 en 5 november. Tickets zijn verkrijgbaar via tickets.toverland.com/halloween.