Wanneer de duisternis valt, regeert Dracula over Plopsaland De Panne. Zijn doel: je de stuipen op het lijf jagen tijdens de Halloween Scare Nights in de spookhuizen en scare zones!

Info

  • De spookhuizen zijn afgesloten attracties en alleen toegankelijk voor personen ouder dan 14 jaar.
  • Bezoekers ouder dan 12 jaar moeten altijd herkenbaar zijn. Er mag geen gezichtsmasker of make-up gedragen worden.

Haunted Houses & Scare Zones

MAD Rat by Fanta

Als ratten in de val, dat is jouw lot als je ondanks alle waarschuwingen toch deze getto wil verkennen. Om levend uit dit labyrint te geraken moet je de juiste keuzes maken en snel zijn! Gestoorde ratten zitten je op de hielen, iedere verkeerde beweging kan fataal zijn. Dus: ren voor je leven!

Krampus

Dit huis draait om de Krampus demon die duistere krachten bezit. Een gezin met alles behalve aardige kinderen en ouders die niet meer in de Kerstman geloven lijken slachtoffers te worden van Krampus. Welke slachtoffers zullen er nog meer gaan vallen tijdens het kerstdiner?

CandyStein by Trésor

Heb je zin in een snoepje? Dr CandyStein leidt je graag rond in zijn snoepfabriek CandyStein. Maar laat je niet verleiden door de zoete geuren en felle kleuren. Dr. CandyStein produceert snoep voor de onderwereld gemaakt van… mensen!

Scarecrow

De pestdokter verandert hier alle vogelverschrikkers tot bloeddorstige monsters. Hun doel is vrij duidelijk: Alle bewoners van het dorp terroriseren. Bedenk goed of je hier een stap in deze zone durft te zetten.

Skrämma

In het normaal zo vriendelijke Wickieland heersen nu de vikings van het gestrande spookschip Skrämma. Trotseer de bemanning maar blijf vooral veilig tijdens deze onstuimige nacht.

Praktische informatie

Openingstijden

10:00 uur t/m 22:00 uur

Zaterdag 14 oktober 2023
Zaterdag 21 oktober 2023
Zaterdag 28 oktober 2023
Dinsdag 31 oktober 2023
Zaterdag 4 november 2023

Tickets

Online:
€48,50

Locatie

De Pannelaan 68
8660 De Panne
België