Oktober is begonnen en veel evenementen zijn nog opzoek naar scare actors voor hun aankomende editie:

Woon je in de buurt van Zwolle dan is misschien Halloween Zwolle wat voor je? Zij hebben binnenkort weer een auditie. Je kan je aanmelden via deze link

Ook al draait Halloween Nightmares in Utrecht al. Zijn zij ook opzoek naar extra acteurs. Hiervoor kun je voor de auditie aanmelden door een mailtje te sturen met je naam, contact gegevens en ervaring naar casting.halloween@gmail.com

De Horror Zone in Best zoekt ook nog scare actors en productie medewerkers. Wil je je hier voor aanmelden ga dan naar spookhuisvandezaak.nl

Staat het evenement waar je graag aan mee zou willen werken hier niet tussen. Dan kan het zijn dat zij al audities hebben gehouden. Hou deze site goed in de gaten voor de auditie oproepen van 2018. Of neem contact op met het evenement.