Het seizoen is begonnen! De remmen kunnen weer los en alle Halloween en scare liefhebbers trekken er weer op uit naar de vele events die Nederland en de landen om ons heen rijk is. De Scare Crew van ScareZone doet erg z’n best om zelf zoveel mogelijk events te bezoeken en al de opgedane ervaringen met jullie te delen. Alleen zijn wij met een klein maar fijn team en kunnen we natuurlijk nooit bij elk evenement er bij zijn.

Tegelijkertijd zien we ook graag dat ScareZone uitgroeit naar een prachtige website voor Halloween en scare liefhebbers, door Halloween en scare liefhebbers. Om dit daadwerkelijk te kunnen realiseren hebben we jouw hulp nodig! Want hoe meer mensen een steentje bij willen dragen aan ScareZone, hoe leuker en completer de website wordt.

Aan alle Halloween en scare liefhebbers:

Heb jij net een hele gave experience gedaan. Ben je net flink geschrokken in een haunted house of bezoek je een leuk Halloween event, klein of groot?

Deel dan jouw ervaring(en) met ons!

Je kunt op allerlei manieren een steentje bijdragen aan ScareZone en ScarePod. Net wat jij leuk vindt en wat bij jou past. Ook mag je zo vaak inzenden als je wilt:

  • Je kunt Halloween en scare foto- en/of videomateriaal inzenden. In overleg kijken we in welke vorm we de content kunnen gebruiken. Wanneer de content online geplaatst wordt, zullen altijd de eer en credits naar jou toe gaan. De content wordt dan ook onder vermelding van jouw (account)naam geplaatst. Wanneer je foto- en/of videomateriaal instuurt, omschrijf dan wel even om welke walkthrough, haunted house, experience, spooktocht en om welk event het gaat.
  • Je kunt een verslag en/of review schrijven van een walkthrough, haunted house, experience, spooktocht of compleet event. Het maakt hierbij niet uit hoe klein of groot de walkthrough, haunted house, experience, spooktocht of event is. Ook maakt het daarbij niet uit hoe kort of lang je verslag/review is. Zolang het maar inhoud heeft. Ook hier geldt dat we duidelijk naar buiten brengen dat het om een ingekomen stuk gaat en door wie het geschreven is. Dus wederom krijg je de eer en credits. Wat nog goed is om te weten: Wees niet bang om te schrijven, als je schrijven, grammatica of spelling lastig vindt. De Scare Crew zal jouw ingekomen stuk(ken) van te voren checken voordat de tekst online komt. Ook kunnen we je uiteraard altijd meehelpen met het schrijven mocht hier behoefte aan zijn.
  • Je kunt een voice clip maken van een walkthrough, haunted house, experience, spooktocht of compleet event. In plaats van je ervaringen op te schrijven kun je ook vertellen over hoe je alles hebt beleeft. Pak je telefoon (of welk device je zelf prettig vindt), ga naar een geluidsrecorder app, druk op record en spreken maar. Vertel wie je bent en wat je hebt beleeft en hoe je het hebt beleeft. Wanneer je klaar bent kun je de voice clip insturen naar: +31 (0)6 47 648 666. Het maakt trouwens niet uit of je een voice clip live op locatie opneemt (net nadat je iets beleeft hebt), of dat je het naderhand opneemt (op een rustiger moment). Goed om te weten: Deze voice clips worden trouwens niet voor ScareZone gebruikt maar komen dan terecht in de podcast: ScarePod. Hoe gaaf is dat, dat je straks te horen bent in een podcast!

Jouw inzending(en) kun je sturen naar redactie@scarezone.nl of stuur het in via WhatsApp naar +31 (0)6 47 648 666. Geef daarbij duidelijk jouw (account)naam op. En wanneer je foto- en/of videomateriaal instuurt, omschrijf dan om welke walkthrough, haunted house, experience, spooktocht en om welk event het gaat.

Als laatste wil ik nog benadrukken dat de inzendingen niet alleen vanuit de rol van bezoeker geschreven hoeven te worden. Je kan jou ervaring ook delen vanuit een andere rol. Ben je tijdens het Halloween en scare seizoen een scare actor? Help jij mee achter de schermen bij een event of heb je zelf een event? Ook dan zijn inzendingen van harte welkom. Want hoe leuk is het om ook content vanuit jouw beleving, vanuit een ander perspectief te lezen, te zien en/of te horen.

Meld je ook vooral eens aan voor onze Discord server. Hier kan je alles over Halloween lezen en delen. En je blijft altijd als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes.

Volg ons ook op:

Facebook

Twitter

Instagram