Goed nieuws voor iedereen die van griezelen houd. Het spookkasteel in Geldrop opent in februari voor 4 avonden haar deuren. Tijdens het eerste uur zal er een griezelige sfeer hangen. De echte durfals kunnen vanaf 20:00 uur een kijkje nemen, want dan is het er ‘gruwelijk’.

In het spookkasteel is er een vaste route waarbij er genoeg te beleven valt. De Graaf en zijn vrouw heten de bezoekers welkom. De enige vraag is echter: Weet iedereen ook weer uit het statige gebouw te stappen?

De organisatie van dit unieke evenement is in handen van verschillende verenigingen en organisaties uit Geldrop en Mierlo. ”Een spooktocht met een permanente doorloop is nog een van de weinige activiteiten die je Corona proof kon organiseren. Met de versoepelde maatregelen kunnen we de beleving nog veel beter krijgen”.

Datum en prijs

Het kasteel opent op 4 dagen de deuren. Dit is op vrijdag 11 & zaterdag 12 februari en op vrijdag 18 & zaterdag 19 februari. De toegangsprijs van het spookkasteel bedraagt €5,-. Om een plek te bemachtigen zullen geïnteresseerden een datum met tijdstip moeten reserveren. De tijdsloten zijn van 19:00 tot 21:30 uur. Aan de deur kan alleen betaald worden met contant geld. Let op: Online reserveringen gaan voor.

 

Volg ons op de social media kanalen en mis niets meer over horror en Halloween:

Discord

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube