Fantasie Compagnie komt met een nieuwe horror experience wat zich afspeelt in het begroeide recreatiegebied in Alphen aan den Rijn. Op zaterdag 7 mei 2022 kunnen deelnemers zich ”aanmelden als vrijwilligers” voor een search en rescue team om op zoek te gaan naar een vermist persoon.

Aan het begin van de zoektocht kunnen de aangemelde vrijwilligers gekoppeld worden aan een van de toegesnelde hulpverleners. Dit kan gaan om ervaren speurders, medewerkers van het bosbeheer, iemand van de politie of een van de paranormale onderzoekers die zich ook om de een of andere reden hebben gemeld. Tijdens de zoektocht hebben speurders grote kans om er achter te komen dat alles niet helemaal is wat het lijkt in het gebied en dat zogenaamde “urban legends” toch wel een kern van waarheid kunnen bevatten.

Een woordvoerder verteld aan ScareZone: ”Met deze “spooktocht” zetten we in op realistische horror, dus je kunt ontmoetingen verwachten met niet-standaard karakters”.

De adviesleeftijd van de horror experience ligt op 15 jaar en ouder. Tickets kosten €2,50 per persoon en zijn te bestellen via de website.

Fantasie Compagnie is opgericht in 2017 en is voor 100% een vrijwilligersorganisatie. Het doel van deze stichting is om activiteiten te organiseren voor met name kinderen die het minder goed hebben. Dit gebeurt door middel van het organiseren of medewerking verlenen aan diverse evenementen. Vorig jaar oktober werd Fright Factory nog georganiseerd.

Volg ons op de social media kanalen en mis niets meer over horror en Halloween:

Discord

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube