De teller blijft oplopen. Traumatica komt deze keer met hun vijfde spookhuis naar buiten genaamd ‘Petting Zoo’. Eerder kwam de organisatie al naar buiten met  ‘Wax Museum’‘Grim’s Funhouse’, ‘Skin Deep’ en ‘Tarot House’.

Welkom in de kinderboerderij, waar ons vriendelijke en professionele personeel je met een glimlach zal begroeten. Je zult je ogen niet geloven als we je onze menagerie van ongewoon lieve, schattige en knuffelige wezens laten zien… om nog maar te zwijgen van onze magische hoofdattractie! Wat zou dat kunnen zijn? Een eenhoorn? Of misschien… ben jij het!

Traumatica is dit jaar op 22 avonden tussen 28 september en 12 november 2022. Met het nieuwe thema ‘Festival of Fear’ krijgt het event bezoek van een reizend volk. Daarbij lijkt de organisatie in te zetten op een compleet nieuw verhaal.

Bekijk alle avonden hier.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.