Vanaf vrijdag 3 november tot en met zaterdag 18 november valt de duisternis over het Spelebos in Best. Elke vrijdag- en zaterdagavond van 19 uur ’s avonds tot 23 uur neemt de zwarte dood Best in haar ferme grip. In de huiveringwekkende scare zones en haunted houses vol dood en verderf word je aan je haren meegesleurd, terug naar de duistere geschiedenis van de middeleeuwen. Stichting ENG en het Nationaal Speelgoed Museum Spelebos gaan de samenwerking aan om de bezoekers de rillingen over het lijf te doen lopen.

Haunted Houses
De avond valt, arme sloebers nemen de straten over. Smekend om genade of simpelweg een kleine aalmoes voor een stervende ziel. Geen enkele plek is veilig in de scare zones en Haunted Houses van The Horror Zone. Ben jij bestand om de zwarte dood in de ogen te kijken? Maar wees gewaarschuwd, voor je het weet, eindig je in het pesthuis.

Locatie
In november neemt The Horror Zone het terrein van het Spelebos op Park Historia in Best over. Het normaal zo vredig en groene terrein tussen Best en Son wordt vanaf 3 november 2017 ondergedompeld in de dood en verderf die de middeleeuwen heeft gekend. De 2 loodsen van het Spelebos en de verschillende scarezones krijgen een makeover die de bezoekers in deze huiveringwekkende beleving sleurt en ze niet meer los laat!

Ook vind je op het terrein van het Spelebos een bar waar je even op adem kunt komen met een lekker drankje en een foodtruck voor onze hongerige slachtoffers.

Tickets
Tickets voor The Horror Zone kosten 17,- Euro aan de kassa. Op vertoon van tickets van een ander Halloween evenement uit 2017 krijgt u 4,- Euro korting op de kassa prijs! De tickets kosten 15,- Euro in de online Ticketshop.

Het VIP-arrangement geeft de bezoeker gruwelijke extra’s die de horror-beleving compleet maken, zoals toegang tot speciale VIP wachtrijen, toegang tot alle haunted houses en scare zones, een gratis drankje en een handige keycord waar het kaartje aan bevestigd is. Het VIP ticket kost aan de kassa 27,- Euro en online 25,- Euro.

Het Alone ticket biedt echt durfallen de kans om helemaal alleen door de haunted houses en scare zones te gaan. Dit ticket kost aan de kassa 40,- Euro en online 38,-.

Met de codes die je terugvindt onder de berichten op onze Facebookpagina krijgt u 2,- Euro korting op reguliere online tickets.

Op zondag 3 september zijn wij aanwezig op de markt in Son, tickets worden daar verkocht voor 10,- Euro per stuk. Houd ons in de gaten!

Ook zijn we terug te vinden op Vakantieveilingen.nl, SocialDeal.nl en actievandedag.nl, dus houd deze websites in de gaten!

Volg The Horror Zone

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom The Horror Zone via de officiële Horror Zone website en de Horror Zone social media.