Bezoekers van Walibi Holland kunnen er haast niet meer omheen. Het attractiepark uit de Polder is volop bezig met de opbouw van de Halloween Fright Nights. Dit jaar kunnen bezoekers door 4 verschillende scare zones lopen: Tangled Twigs, Pirates Cove, Nightmares en Villains.

ScareZone wist eerder al te melden dat Walibi Holland een draak heeft overgenomen. Deze is inmiddels backstage te vinden achter horeca Haciënda. Dichtstbijzijnde scare zone is vanaf deze locatie Tangled Twigs. Of de draak hier ook komt te staan is nog niet duidelijk.

Walibi Playland transformeert ook steeds meer naar Nightsmares. Verder is er in deze hoek van het park niet veel te zien van The Villa en Wicked Woods.

Firepit staat dit jaar niet ingetekend als scare zone. Maar dat wilt niet zeggen dat bezoekers dit gebied niet kunnen bezoeken tijdens de Halloween Fright Nights.

Scare zone Pirate’s Cove stond als eerste overeind in het park. Hierbij alsnog de foto’s.

Tangled Twigs wordt dit jaar verplaatst naar het vlaggenpad. Dit pad ligt tussen het reuzenrad en de Speed Zone in.

Nieuw dit jaar is walkthrough The Last Hideout. Deze is te vinden bij de oude kartbaan.

Bij Villains staat een podium.

Voor de rest is er nog niet veel te zien rondom experiences, spookhuizen en scare zones. Wel is er een tent verschenen voor het reuzenrad en is Hall of fame hernoemd naar ‘Halloween’.

Data en prijs Halloween Fright Nights

De Fright Nights zijn elk weekend van 9 tot en met 31 oktober te bezoeken. Daarnaast is het event ook vanaf 21 oktober op de donderdag en vrijdag. De Spooky Days zijn op meer dagen te bezoeken. Dit is van 9 tot en met 31 oktober met uitzondering van 11 tot en met 15 oktober.

Het park is tijdens deze dagen geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Een E-Ticket voor het event kost €36,50.

Dit jaar krijgen bezoekers toegang tot Halloween Fright Nights middels Testen voor Toegang. Dit betekent dat Walibi vraagt naar een coronatoegangsbewijs. Bezoekers nemen hun coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee.

Tickets bestel je op de website van Walibi Holland.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.

Halloween Fright Nights 2021: Alle spookhuizen, experiences en walkthroughs