Slecht nieuws voor de organisatie van Entered. Op de locatie waar Entered gevestigd zit is een complete ravage aangetroffen. Het blijkt dat dit een gewilde plek is geworden voor urbex groepen. Naast dat er is ingebroken zijn er veel spullen beklad en kapot gemaakt.

De organisatie schrijft het volgende erover:

Onze spullen zijn kapot gemaakt of ondergekliederd. Vooral de techniek, zoals ons AV-systeem, camera en beveiligingssysteem was kostbaar. Ons gereedschap en tools zijn gejat, onze drankvoorraad is weg, en alles ligt verspreid over de zaak. Ons materiaal beschadigd of kapotgetrokken. De schade is enorm.

Wij voelen ons ontzettend verdrietig, lichtelijk wanhopig en teleurgesteld 😪. We snappen niet waarom mensen andermans spullen kapot willen maken? Vooral de graffiti tekst “bedankt voor het drinken love you” is pijnlijk. Op deze manier wordt ons bedrijf dat al in overlevingsmodus zit nog verder de afgrond ingeduwd. Onze verzekering laat momenteel nog afweten”.

Op 26 april 2022 was de top bereikt doordat er tijdens een inspectie met de gemeente iemand op heterdaad is betrapt. De organisatie probeert het rondgaan van de locatie in urbex groepen tegen te gaan en doet daarbij een dringen oproep.

Als je dit leest, blijf hier aub weg. Dit zijn andermans spullen! De pijn en schade is al genoeg, het hoeft niet nog verder kapot. Als je mensen in deze scene kent of weet hoe je deze groepen (wat er schijnbaar nogal wat zijn) kan bereiken, dan graag!”

Entered maakt memorabele interactieve belevingen voor groepen om te spelen. De horrorbeleving ”I can here you” is met een TERPECA award bekroond tot een van de beste escape belevingen wereldwijd. The Nightmare of Eveline Shadow is een samenwerking die is ontstaan door wat de coronacrisis met zich heeft meegebracht.

 

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.