Voor de nieuwe real-life horror game is de organisatie van Entered op zoek naar acteurs. ‘Demise of the Gricers’ is onlangs aangekondigd en speelt zich af in een klassieke en verlaten trein rangeerloods in België. Het werk is voor een langdurige periode en niet seizoensgebonden.

De deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn en ervaring hebben in het improviseren. Verder is het ook wenselijk dat er enige ervaring met acteren is omdat de persoon zich imponerend moet kunnen opstellen. Daarnaast vraagt de organisatie voor een beschikbaarheid van twee halve weekenden per maand.

Omschrijving

Let op! Het gaat hier om een twee uur durende ervaring waar afwisselend scenes met script als ook actief spel met improvisatie (weliswaar binnen bepaalde vooraf bepaalde kaders) aan bod komt. Jij wordt een personage in de wereld van de Gricers. Indien je geschikt bent en de casting haalt, trainen wij je zo goed als mogelijk dat jij weet hoe dit personage zich hoort te gedragen. In het spel zul je voor onverwachtse situaties komen te staan, veroorzaakt door spelers, waarin jij ‘in-character’ zult moeten improviseren en hierop reageren.

‘Demise of the Gricers’ is een blend tussen immersive, interactief theater en een game (zonder het digitale aspect). Ook is er overlap met escape rooms en spookhuizen. Wij willen dat spelers zich voelen alsof ze de hoofdrol vertolken in hun eigen horror film/game. De acteurs zullen dan ook interactie met de spelers hebben. Deze dynamiek maakt het ontzettend gaaf! Het is een actieve rol en het gaat om een langdurige periode (minimaal een half jaar met kans op verlenging). Gender maakt niet uit. Meer info volgt bij de auditie.

Data voor de castingdagen worden later bekendgemaakt. De verwachting is dat dit in juli en augustus gaat plaatsvinden.

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via dit formulier.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.