Vandaag gaat Halloween Horror Festival in Movie Park Germany van start. Ook de 3 nieuwigheden zijn vandaag voor het publiek te zien. Wij hebben alles als eerste kunnen zien. Lees hier het verhaal en de review van de gloednieuwe show: Madhouse – Insanity Lives Here.

Verhaal

In het Black Hill Asylum gebeuren de engste dingen. In de muren weerklinken de spookachtige voetstappen, schreeuwen en angsten van personen die hier voor de eeuwigheid gevangen zitten. Tijdens de nieuwe Live Show maakt het publiek kennis met de patiënten en het angstaanjagende personeel van deze godverlaten zenuwinstelling. In hun zoektocht naar genezing van de mensheid ontdekken ze welke gruwelijke expermenten Dr. Hans Killmen, de gevreesde directeur van de psychiatrische kliniek, hier uitvoert.

Das Supertalent

Speciaal voor deze nieuwe productie heeft Movie Park Germany, Dark Thrills Entertainment ingeschakeld. Deze groep bestaat uit Freak Show talenten van over de hele wereld. Het team bestaat onder andere uit mensen die de jury’s van shows als ‘America’s Got Talent’ en ‘Das Supertalent’ wisten te overtuigen en er is ook een wereldrecordhouder die in zijn neusgaten boort. Sensationele schokerende acts, lachen en huiveren, wisselen elkaar in een duister tempo af.

Dark Thrills Entertainment kun je onder andere ook kennen van de Freak Show die een aantal jaren terug bij de Horror Zone in Best is geweest.

5 euro

Om deze show in Studio 7 te kunnen bekijken wordt een toeslag van 5 euro gevraagd. Het is voor het eerst dat Movie Park Germany een toeslag vraagt voor een parkshow. De nieuwe Halloween Mapping Show, IT, DJ Max Bering en de hypno-casting show van Stephan Nölle is wel gratis te zien.

Review

De show start al vanaf het moment dat je het theater in Studio 7 betreed. Acteurs in de zaal zijn patiënten uit het Black Hill Asylum en gillen en spelen door het binnenlopende publiek heen. Op het moment dat de deuren dichtgaan verdwijnen de patiënten en kan de 20 minuten durende show starten. Wat mij gelijk opviel is dat je door de hele show heen een Engelse ondertiteling hebt. Dat is erg prettig voor de niet Duits sprekende gast.

Vanuit elke hoek in de zaal krijg je de show duidelijk mee. Intieme scenes worden van dichtbij gefilmd en op een groot scherm in de hoek geprojecteerd. Messenwerpen, naalden, boren, alles wat in een Freak Show hoort te zitten, zit er wel in. De show is heel afwisselend tussen dansacts, stunts en komedie waardoor je 20 minuten lang zeer geboeid naar een goed en duidelijk verhaal zit te kijken.

Al met al heb ik enorm genoten van de show. Het team van Dark Thrills Entertainment heeft weer een prachtige show ontwikkeld die heerlijk wegkijkt. Het feit dat je 5 euro moet betalen voor een parkshow in een grote zaal haalt toch wel een deel van de ervaring weg. Je bent gewend dat het erbij hoort maar bij deze niet. Op zichzelf is de show zeker de 5 euro waard maar bezoekers weten van te voren weinig over waarvoor ze nou eigenlijk betalen. Iets meer reclame en duidelijkheid hierin zou al een stuk beter zijn.

Lees hier ook alles over de nieuwe Hell House van Movie Park Germany.

Praat mee en mis niets meer over het Halloween Horror Festival in Movie Park Germany via Discord.