Sinds vorig weekend kunnen ook kleine monsters weer gaan griezelen in Walibi Holland. Tot 17:00 vinden daar namelijk de Halloween Spooky Days plaats. Een hele boel dingen waren al bekend gemaakt over dit event, maar er zijn wat meer dingen bekend geraakt.

Tijdens de herfstvakantie is er nog iets meer te beleven dan er al te zien is; elke dag, op verschillende dagen komen er namelijk ook influencers naar de Spooky Days toe waarmee je samen kan griezelen. Hieronder vindt je een klein lijstje wanneer wie langskomt.

  • 17 oktober: Jesse Van Wieren
  • 18 oktober: Bibi
  • 19 oktober: Meisje Djamila
  • 24 oktober: Esmee Joanna
  • 25 en 26 oktober: Vijftal

De Halloween Spooky Days in Walibi Holland zijn gestart op 8 oktober en duren nog tot 30 oktober op een aantal geselecteerde datums. Op dagen dat in Walibi ook de Halloween Fright Nights draait, duren de Spooky Days tot 17:00. Op alle reguliere dagen zullen de monsters tot 18:00 in het park aanwezig zijn.

De tickets voor de Halloween Spooky Days zijn nog steeds to bestellen via de website.

Lees ook hier wat er allemaal te doen is tijdens de Spooky Days als je benieuwd bent geworden!