Stichting Scare Actors is een groep van enthousiaste en ervaren scare actors die spook- en gruweltochten organiseert. Voor het Halloweenspektakel bij Buitenpost te Twello is het team nog op zoek naar grimeurs. Dus hou jij van de geur van schmink en nepbloed? Meld je dan nu aan.

Na het grote succes van vorig jaar is er weer een nieuwe editie van Halloween bij Buitenpost op komst. Dit is een angstaanjagend en spookachtig Halloweenavontuur op het Blotevoetenpad. Zullen bezoekers dit aandurven?

Lees hier de oproep:

”GEZOCHT, grimeurs voor ons Halloweenspektakel bij Buitenpost te Twello. Help ons dit evenement gruwelijk vet te maken, met dik aangezette grime bij onze scareactors. Heb jij tijd en zin op 27 en/of 28 oktober a.s., ben je nog op zoek naar een stageplek, wil je je portfolio uitbreiden of vind je het leuk om de actors te transformeren tot…? Neem dan contact met ons op via info@stichtingscareactors.nl”

Vorig jaar werkte de stichting ook al samen met Buitenpost Twello. Daarbij werden 5 grimeurs ingezet om zowel de acteurs als de kinderen te schminken.

Wil je meer weten over Stichting Scare Actors? Bezoek dan hun website.

ScareZone plaatst regelmatig oproepen van organisaties die op zoek zijn naar scare actors, grimeurs, bouwers en andere helpende handjes om een evenement naar een hoger niveau te tillen. Bekijk alle oproepen via onze speciale casting pagina.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Meld je aan, praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons groeien richting de 600 leden.