Elk jaar heeft wel iets nieuws in petto en daar zitten vaak ook verrassingen bij. Een gloednieuw Halloween-evenement voor SEA LIFE is er daar zeker eentje van. Eerder deze maand bracht ScareZone een oproep naar buiten waar geïnteresseerden zich konden aanmelden voor het event ‘The Dark’. Inmiddels is alle informatie over The Dark bekend. In de avond kunnen bezoekers een duistere tocht maken en daarbij de onderwaterwereld ervaren als nooit tevoren.

SEA LIFE organiseert in oktober voor de allereerste keer ‘The Dark’. Het aquarium daagt bezoekers uit om langs te komen en op een grimmige ontdekkingstocht te gaan. Kent de oceaan ook duistere bewoners? En zo ja, zitten die wel op nieuwsgierige bezoekers te wachten?

Het belangrijkste tijdens de 4 avonden is dat bezoekers ongedeerd weer boven water komen. De heerser van de zee spreekt in ieder geval een duidelijke taal:

Mensen! Aaarg, gruwelijk volk. Zonder enig respect voor onze leefomgeving doen ze maar wat ze willen. En wij? Wij zitten met de rotzooi! Een ieder die de diepte van de zee durft te betreden, zal het bezuren. Mijn creatures azen op wraak. Laat zij die het weten te overleven het doemtij doen keren. Ik.. ik geloof dat we ze wat kunnen leren. Maar of mijn creatures zo vergevingsgezind zijn, dat moeten we nog maar zien. 

Normaal gesproken kunnen bezoekers rustig genieten van al het moois dat SEA LIFE te bieden heeft. Tijdens ‘The Dark’ beleven zij echter een duistere tocht waarbij een weg gevonden moet worden langs de bewoners van de oceaan. Bepaalde plekken zullen erg donker zijn en andere delen zijn ingenomen door ‘nieuwe bewoners’. Bezoekers zullen SEA LIFE niet herkennen zoals zij gewend zijn. Het aquarium heeft ter afsluiting nog een belangrijke boodschap aan degene die over de drempel durven te stappen: ”Deze avond mag jij op bezoek bij de nachtbewoners, maar zodra je binnen bent laten we je aan je zeemanslot over”.

De walkthrough is geschikt voor bezoekers van 12 jaar of ouder. In deze walkthrough zijn scare actors aanwezig die bezoekers laten schrikken maar niet zullen aanraken. Bepaalde dieren uit het aquarium zullen tijdens The Dark niet te zien zijn.

Datum en tickets SEA LIFE ‘The Dark’

The Dark is op 4 avonden te bezoeken. Dit is op 20, 21, 27 en 28 oktober 2023. Het event start om 19:00 uur en geïnteresseerden dienen een tijdslot te reserveren. Alle informatie is te vinden op de website van SEA LIFE.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 700 leden.