Zelfs na het Halloween seizoen eindigt in Bobbejaanland, gaat het toch nog wat langer door in het plezantste land. SKP Movies organiseert in het park de nieuwe editie van hun spookhuis Toxic: The Survivor. Al eerder presenteerden zij Toxic: Christmas Nightmare en Toxic: Nuclear Disaster.

Het verhaal luidt als volgt; Het is intussen al twee jaar geleden dat de vreselijke ramp plaatsvond in België. Probeer jij alsnog één van de overlevenden de verlaten gebouwen te trotseren? Maar wees alert, op het pad dat je gaat afleggen zijn over de jaren heen nog steeds vreselijke, afschuwelijke monsters en achterblijvers die het je niet gemakkelijk zullen maken. Wees voorzichtig met je team en trotseer het tot het overlevingskamp.

Denk je het zelf te kunnen overleven in Toxic: The Survivor? Dan kan je in het Bobbejaanland theater terecht op 17, 18 en 19 november. Tijdsloten voor het evenement zijn telkens tussen 19:00 en 22:00 beschikbaar, maar let er wel op dat enkele tijdsloten al niet meer beschikbaar zijn. Tickets zijn er al voor €12.50. Voor meer informatie en tickets kan je naar de website van SKP Movies gaan.

Kan je geen genoeg krijgen van Halloween, horror en scare events? Praat en lees dan gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 700 leden!