Attractiepark Toverland heeft eerder dit jaar stickpins uitgebracht van onder andere attracties en karakters. Speciaal voor Halloween heeft het park nu ook stickpins van alle spookhuizen en scare zones. Deze limited edition pins zijn speciaal te koop tijdens de Halloween Nights die vanaf zaterdag 7 oktober 2023 van start gaan.

Toverland kent tijdens de Halloween Nights 5 scare zones. De logo’s van deze zones staan straks allemaal op 5 verschillende pins. Het gaat hier dus om het vernieuwde Cirque, Morgana’s Frozen Knights, Shadows of the Sea, Fiësta de los Muertos en DesTroy.

Ook alle 6 de spookhuizen, of zoals Toverland ze noemt ‘Haunted Experiences’, komen op de pins te staan. De nieuwste experience ‘Now you’re Mine’ mag natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast zijn ook de pins te koop van Maison de la Magie, Trapped, The Witches Forest, Fear the Woods en The Dollhouse.

Toverland geeft wel aan dat liefhebbers van de Halloween Nights op tijd moeten zijn, want het gaat hier om een gelimiteerde oplage. Hoeveel dit er precies zijn, dat is niet bekend. Wat wel bekend is, is dat de pins straks voor €6,95 per stuk te koop zijn.

Nieuw dit jaar is het vernieuwde, verplaatste en vergrootte scare zone Cirque. Deze is straks in het buitengebied van het park te vinden, voor de oude ingang. Attractiepark Toverland brengt ook tijdens hun Halloween-evenement een speciaal biertje uit. Dit Halloween-biertje heet Scary Pumpkin IPA en bevat zelfs een blacklight-effect.

Bezoek de Halloween Nights in Attractiepark Toverland vanaf 7 oktober op geselecteerde dagen tot en met 4 november 2023. Het park is dan geopend tot 23:00 uur. Elke avond wordt teven afgesloten met een vuurwerkshow.

Krijg je niet genoeg van al het scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 666 leden.