Bierliefhebbers opgelet! Attractiepark Toverland brengt speciaal tijdens hun Halloween-evenement een speciaal biertje uit. Dit Halloween-biertje heet Scary Pumpkin IPA en bevat zelfs een blacklight-effect. Eerder bracht het park al hun eigen Magical Beer uit met een lichte honingsmaak. Deze wordt niet vervangen. Het nieuwe biertje is dus een aanvulling op het aanbod.

De Scary Pumpkin IPA bevat naast de standaard ingrediënten ook bloedsinaasappel en pompkin die spices. Hierdoor krijgt dit speciale Halloween-biertje een kruidige en fruitige smaak. Dit past natuurlijk perfect in het thema van de Halloween Day en Halloween Nights. Zeker ook omdat het biertje oranje van kleur zal zijn.

Het etiket van de Scary Pumpkin IPA is grotendeels zwart van kleur en heeft een griezelige uitstraling in combinatie met de skyline van Toverland. De witte delen van het blikje zullen bij blacklight oplichten.

Waar te krijgen?

Dit nieuwe Halloween-biertje is op veel plekken in het park verkrijgbaar.

  • Take-away Mañana (Port Laguna)
  • Het Houten Paard (Ithaka)
  • Biergarten in het Wunderwald
  • Tussen de pompoenen in de Pumpkin Farm (Tovertuin)
  • The Flaming Feather. Hier kun je deze drinken uit een Toverland-glas

Het biertje is overal verkrijgbaar voor €5,50.

Data en tickets Toverland

De Halloween Nights in Attractiepark Toverland barsten vanaf 7 oktober 2023 los. Op 13 avonden slaat de vrolijke sfeer ineens om zodra duistere figuren uit de kluis weten te ontsnappen en daarbij het park overnemen. 

Tickets voor de spookhuizen variëren tussen de €5,- en €9,50. Wil je alle spookhuizen doen? Dan is de Fear Pass wellicht iets voor jou. Bestel je tickets eenvoudig via de website van het park.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 700 leden.