De Halloween Nights in Toverland staat dit jaar in het teken van 6 spookhuizen en 5 scare zones. Van 18:30 tot 23:00 uur kunnen bezoekers oog in oog met hun angsten komen te staan. Nieuw dit jaar is het spookhuis ‘Now You’re Mine’ die bezoekers 20 minuten zullen beleven. Het bezoeken van alle spookhuizen op één avond kan voor de echte fanatiekelingen voor lichte stress zorgen. Daar heeft Toverland enkele jaren geleden iets op bedacht, namelijk de Fear Pass. Met deze fysieke pas is het voor bezoekers een koud kunstjes om alles te bezoeken. De pas zit dit jaar wel anders in elkaar en heeft daarbij gunstige voordelen.

Eerdere bezoekers van de Halloween Nights in Toverland hebben er misschien al eens ervaring mee gehad, de Fear Pass. De pas heeft voor dit jaar echter een flinke transformatie ondergaan. Het park bied namelijk geen dinerbuffet meer aan. Mede hierdoor is de prijs van de pas flink gezakt. Maar er is meer.

Voorheen kon de pashouder alle spookhuizen betreden zonder eerst een reservering te moeten maken. Zij konden dus op elk gewenst moment aansluiten in de reguliere wachtrij. Voor dit jaar gaat dit iets anders en daar zullen de meeste fans wel blij mee zijn. De pas geeft nog steeds toegang tot alle huizen maar het grootste verschil met dit jaar is dat de reguliere wachtrij wordt overgeslagen. Er is dus een speciale rij voor de Fear Pass houders. Dit kan je vergelijken met bijvoorbeeld de R.I.P. Pass in Walibi Holland.

Een Fear Pass kost €49,50. Laten we even een rekensommetje maken. De prijzen van de spookhuizen zijn los:

  • Now You’re Mine €9,50
  • Maison de la Magie €9,50
  • Trapped €6,50
  • The Witches Forest €6,50
  • Fear the Woods €5,-
  • The Dollhouse €5,-

Bij elkaar opgeteld is dit €42,-. Dit betekent dus dat bezoekers voor een meerprijs van €7,50 alle spookhuizen zonder reservering en via een speciale Fear Pass wachtrij kunnen betreden.

Is dit iets wat helemaal bij jou pas? Of heb je liever losse tickets voor geselecteerde spookhuizen? Bestel eenvoudig jouw tickets hier.

Data en tickets Halloween Nights

De Halloween Nights in Toverland vinden plaats van 7 oktober tot 4 november 2023. Bekijk hier alle draaidagen. Het event wordt elke dag gestart met een spectaculaire parade en in de avond afgesloten met een vuurwerkshow. Toverland sluit op deze avonden om 23:00 uur.

Toegang tot het park is er op dit moment vanaf €32,50. Bestellen maar.