Dit jaar organiseert Rijksmuseum Muiderslot weer een spannende tocht door hun kasteel: ‘Naargeestige Nachttours’.

”Op de avond van Halloween – 31 oktober – zijn er Naargeestige Nachttours door een donker kasteel…. Geen spoken en vampiers, maar de schaduwzijden van het Muiderslot en duistere gebeurtenissen uit het verleden worden onthuld. Op deze plek met ruim 700 jaar geschiedenis vonden vele mysterieuze gebeurtenissen plaats. Het kasteel is deze avond alleen onder leiding van een gids te bezoeken.”

Dit evenement is aanbevolen voor personen vanaf 14 jaar, en is daarmee ook geschikt voor de iets grotere kinderen.

Het event duurt van 19.00u tot 23.00u en elk kwartier zal er een nieuwe tour starten. De tours zelf duren ongeveer een uur. Daarnaast worden er ook tours in het Engels gedaan om 19.30u, 20.30u en 21.30u.

Kaarten voor de Halloween tour van Kasteel Muiderslot kosten € 5,- per stuk en zijn verkrijgbaar via deze link. Let wel op! Deze tours zijn exclusief toegang voor het Muiderslot.

Wil je nu meer informatie over de leukste Halloween events of weetjes? Ga dan naar Scarezone.nl, volg ons op Instagram en check ook even onze Discord, voor de leukste Halloween community van Nederland.

Tekst foto Muiderslot