Het Halloween Horror Festival hoort normaal gesproken een feest te zijn in Movie Park Germany. Een aantal bezoekers dachten hier anders over. Een 49-jarige scare actor is opgenomen in het ziekenhuis nadat hij is mishandeld door 3 mannen. Deze mannen wilden met het slachtoffer op de foto, maar hij weigerde. Dit viel verkeerd waarna de mannen begonnen met slaan en schoppen.

Het als monster verkleedde slachtoffer is zaterdagavond in het ziekenhuis opgenomen. De persoon uit Essen heeft nu officieel een klacht ingediend waardoor de politie zich erover buigt. De politie is nu op zoek naar de daders die ongeveer 25 jaar oud zijn. Zij hadden alle 3 een donkere baard. Informatie en tips zijn welkom en kunnen doorgegeven worden via telefoonnummer 0800-2361-111.

Halloween in Movie Park Germany loopt wat langer door dan de evenementen in Nederland. Bezoekers kunnen het event nog bezoeken tot en met 12 november 2023 op geselecteerde dagen. Entreetickets voor Movie Park Germany zijn inclusief toegang tot het horror-event. Voor de spookhuizen dienen bezoekers een aparte ticket te kopen.