Wie dacht dat Halloween en scare-evenementen alleen in het najaar te bezoeken zijn, heeft het goed mis. In Alphen aan den Rijn organiseert de Fright Factory, onderdeel van Stichting de Fantasie Compagnie, drie bloeddorstige avonden.

Eerdere edities Fright Factory

Afgelopen jaar werden bezoekers geblinddoekt rondgereden door Alphen, om vervolgens in een legerkamp terecht te komen. Vervolgens teisterden zombies dit kamp tijdens een uitbraak. Het jaar daarvoor gingen bezoekers op een originele manier alle zeven doodzonden langs.

“Club Lilith”

Dit jaar bezoek je Poppodium MAX in Alphen aan den Rijn een heel ander evenement. Op 16 tot en met 18 februari 2024 kunnen bezoekers namelijk binnentreden in “Club Lilith”: een schimmige uitgaansgelegenheid. In de club gaan er geruchten dat er achter de schermen iets duisters gebeurt. Kom jij er tijdens het dansen achter wat er speelt? De organisator van het evenement laat weten dat ze met dit originele verhaal een nieuw soort experience neer willen zetten. Gasten zullen écht meespelen in het verhaal. Door bepaalde keuzes tijdens de ervaring te maken, wordt de afloop bepaald.

Praktische informatie over “Club Lilith”

Je bezoekt “Club Lilith” op vrijdag 16 en zaterdag 17 februari van 19:00 tot en met 22:00. Op zondag is de experience van 18:00 tot en met 22:00 geopend. De experience kost €5,00. Kan jij de juiste keuzes maken voor een goede afloop? Check dan de website van Fright Factory voor tickets en meer informatie!

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.