Langs de A44 ter hoogte van Leiden bevind zich een indrukwekkend gebouw CORPUS, hierin kan je normaal het menselijk lichaam ontdekken maar tijdens de verbouwing gebeuren er wel vreemde dingen!

Van 31 januari tot en met 4 februari 2024 is CORPUS een angstaanjagende experience, ze noemen zich in die week: de CORP(u)S Horror Journey. Tijdens deze week is er een combinatie van scare nights en een escape room, door middel van een spelelement ga je deze angstaanjagende reis maken! Omdat CORPUS normaal voor de ontdekking van het menselijk lichaam staat, willen ze met deze experience een ander publiek trekken.

Tijdens de verbouwing van CORPUS gaat het helemaal fout. Door een technische storing komt het reusachtige mensfiguur tot leven. Vanaf dat moment heeft CORP(u)S de bouwvakkers en werknemers die in het gebouw aanwezig zijn, in zijn macht. CORP(u)S wil ten koste van alles een echt mens zijn, maar mist lichaamsdelen en bedenkt een misdadig plan: de CORP(u)S Horror Journey! Niets of niemand ontziend en ontdaan van een eigen wil, zoeken de bouwvakkers en werknemers lichaamsdelen voor CORP(u)S. Ze jagen bezoekers op en proberen ledematen te stelen. Lukt het jou om je ‘reis’ en daarmee het verhaal tot een goed einde te brengen, het spel op te lossen en CORP(u)S te verslaan?

Wil je naar dit evenement in Oegstgeest (vlakbij Leiden) dan kan je voor €26,95 per persoon een ticket scoren op de site van CORPUS. Let op! De minimale leeftijd voor deze experience is 12 jaar! Tijdsloten zijn te boeken van 15:00 t/m 23:00 uur, wees er snel bij want er is maar een beperkt aantal tickets. Durf jij erbij te zijn?