In Hillegom bevindt zich OJC Solution, een jongerencentrum. Dit is niet een plek waar je een scare attraction zal verwachten. Maar niets is minder waar. Scare Team heeft hier twee attracties neer gezet.

Het is even zoeken voordat we de locatie en ingang vinden. Na het halen van de kaartjes bij de bar kunnen we naar binnen. De attractie bestaat uit twee delen devils manor en demons heaven. Er is een ingang voor beide attracties. Een acteur wacht al op ons. Hij geeft ons de keuze: neem we de linker of de rechter ingang.

We beginnen met de rechter ingang. Dit is Devils manor en heeft het meeste weg van een normaal spookhuis. De eerste scène is gelijk uniek. We lopen richting een deur in een donkere gang, waar steeds meer lampen aan gaan hoe dichter we bij de deur komen. Eenmaal door de deur gaan we steeds dieper het huis in. Alles is volop gedecoreerd. De scares zijn prima. Om de ervaring kracht bij te zetten is er zelfs gebruik gemaakt van geur effecten.. Al met al is dit een prima spookhuis.

De linker ingang was van Demons Heaven. Dit is een hooded maze, waar je als bezoeker geblinddoekt door heen gaat. Door het volgen van een touw werden we door verschillende ruimtes geleid. Uniek maar ook eng van deze versie was dat er een trap in de route zat. Deze trap moesten we op en af lopen terwijl we geblinddoekt waren. We hopen dat dit bij alle bezoekers goed gegaan is.

Veel acteurs bij Scare Team hebben bij andere evenementen gewerkt. Dit was te merken in de kwaliteit van de scares. De prijs was ook erg schappelijk voor beide spookhuizen. Een mooie eerste editie, op naar de volgende.