Dit jaar wordt voor de vierde keer Freaky Nights in Archeon gehouden. Het themapark is een fantastisch decor voor een griezelroute waarbij de huizen worden omgetoverd tot Frighthouses.
De organisatie kiest ieder jaar voor een thema.
Dit jaar is dat Circus Bissar.
De circusdirecteur heet je van harte welkom en wijst je de weg. Hij spreekt zijn zorg uit over een aantal zaken die gaande zijn.  De beer is los, er worden bezoekers vermist en er ligt hier en daar bloed waarvan niemand weet van wie het is. De weerwolven zijn ontsnapt, in het Redhouse is het een en al chaos. In het Freakhouse waan je jezelf in een andere dimensie en weet de chirurg van geen stoppen!  De waarzegster wind er geen doekjes om en een spookhuis had je jezelf waarschijnlijk anders voorgesteld. Er is een 16+ zone waarvan de organisatie zelfs niet alles weet en op het Circusplein kom je ogen te kort. In het ouderwetse spiegelhuis denk je eindelijk een stukje herkenning te zien alvorens je de route verlaat. De Herberg is naar verluidt een savezone en hier kan je even op adem komen met een drankje. Tenminste tot rust?? Hier zijn heuse shows! En die Candyman? Die kan je beter ontwijken. 1 ding is zeker! De circusdirecteur heeft het niet in de hand.
Heb jij je ticket al?