Entered heeft naast een nieuw duister logo nu ook een nieuwe website gelanceerd. De website laat een duidelijke horror laag zien die spanning teweegbrengt. Medewerkers zijn trots dat deze spanning zonder het gebruik van bloedspatten is bereikt.

”We hebben meerdere concepten ontwikkeld en hebben uiteindelijk gekozen voor een concept dat geïnspireerd is op de architectuur stijl ‘brutalism’. Kernwoorden die deze stijl omschrijven zijn bombastisch en het blootgeven van de bouwmaterialen en structuur elementen. Grote beton blokken, ruwe muren en hoekige geometrische vormen. Hier hebben we dan vervolgens een horror saus overheen gegoten waarin slechts enkele kleuren de boventoon voeren”.

Entered maakt memorabele interactieve belevingen voor groepen om te spelen. De horrorbeleving ”I can here you” is met een TERPECA award bekroond tot een van de beste escape belevingen wereldwijd. The Nightmare of Eveline Shadow is een samenwerking die is ontstaan door wat de coronacrisis met zich heeft meegebracht. In een ongekende samenwerking is het stijlvolle Renaissance Amsterdam Hotel gekozen. Dit is het eerste hotel waar een ‘immersive’ en interactieve horror beleving wordt neergezet.

Woensdagavond heeft de organisatie te horen gekregen dat de deuren moeten sluiten tot en met 28 januari 2022. Tijdens de Belgische persconferentie werd er gesproken over de vrees voor de stijgende coronabesmettingen door de omikron variant. Het nieuws kwam slechts een aantal uur na de aankondiging van de nieuwe website.

Bekijk de vernieuwde website van Entered hier.

 

Volg ons op de social media kanalen en mis niets meer over horror en Halloween:

Discord

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube